Waffle Pitch: Fra student til fulltidsaktivist

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Liker du vafler og nye ideer? Eller vil du dele en utfordring du har i prosjektet ditt/virksomheten din med noen andre og få tips og råd? Hver fredag inviterer Impact Hub Bergen til lunsj og vafler der medlemmer på Huben og andre gründere kan pitche ideer/utfordringer fra sin virksomhet.


(Bildet er tatt av: Gidske Lilleengen)

I forbindelse med Klimafestivalen § 112 (11.01.-02.02.) er vaflene selvsagt veganske og dagens pitch er holdt av miljøaktivistene Amalia-Louise Miniggio og Inger-Johanne Jørstad med tema «Fra student til fulltidsaktivist».

Inger-Johanne og Amalia-Louise jobber fulltid for klima og bærekraft. Gjennom sosiale medier deler de fra hverdagen sin og sprer kunnskap om en av vår tids viktigste saker. De ønsker å inspirere flere til å engasjere seg for jordkloden og de som bor her.

Gjennom youtube og instagram deler Inger-Johanne plantebaserte måltider, dyrevennlige produkter og tips til en mer bærekraftig hverdag. I 2015 valgte Inger-Johanne å endre kostholdet sitt for å leve mer klimavennlig, men det tok noen år før hun virkelig så verdien av egne handlinger. I 2019 ble hun med i organisasjonen World Saving Hustle, og det tok ikke lang tid før hun bestemte seg for å bli aktivist på fulltid.

I 2017 startet Amalia prosjektet Amalia plukker opp hvor hun reiste rundt i Norge i 70 dager og plukket søppel hver dag. Dette gjorde hun for å skape mer oppmerksomhet og engasjement rundt plastproblematikken i havet og naturen. Amalia trodde hun hadde tatt et «friår» fra studier og «vanlig hverdag», men nå har hun bestemt seg for å jobbe med plast- og miljøproblematikken på fulltid.