Tingbyttefest

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Til alle interiørinteresserte: Torsdag kveld blir det bytting av lysestaker, vaser, lamper, plakater og annet småinteriør i Lystgården!

Smykker kan også byttes. Du inviteres til en herlig kveld med kortreiste bobler i baren og mulighet til å kose deg sammen med naboer og andre fine folk! Ved siden av bytting vil det også være mulig å kjøpe brukte designskatter fra Schau Design.

Klarer vi å sammen skape en arena hvor folk faktisk finner seg nye, brukte skatter, i stedet for å kjøpe nytt? Yes, we can! Ta med deg ting som du tror kan være skatter for andre, og bytt det i noe som du selv har mer bruk for. Det er selvsagt muligheter for å komme selv om du ikke har noe å bytte bort, men jo flere som har med noe, desto større er sjansen for at alle finner seg noe som er midt i blinken!

Hvis du synes du kunne fortjene en skikkelig godkveld i Lystgården, er dette den perfekte anledning til nettopp det!

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet krever ingen påmelding og inngangen er gratis. Vi vil ha et system hvor du kan bytte dine gjenstander inn i verdikuponger, som så kan brukes som betaling for nye skatter.

Inviter gjerne venner til dette arrangementet – jo flere som har med seg ting, desto større sjanse er det for at alle finner seg noe de liker!

Vi holder oss til kategoriene pyntegjenstander og småinteriør, altså gjenstander man bruker for å pynte med i hjemmet, som lysestaker, vaser, lamper, plakater, pynteputer, skåler, kurver og lignende. I tillegg vil det være mulig å bytte smykker. Kategoriene er valgt for å skape en byttearena som skiller seg fra et vanlig loppemarked.

NB! Husk å bare ta med ting som folk klarer å bære med seg hjem!