POWERyourWardrobe

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Syskrin

POWERyourWardrobe

Har du klær du liker men ikke bruker fordi de ikke passer? Ta de med til biblioteket, så hjelper vi deg med å sy om plagget så det passer likevel.
Vi vil vise deg hvordan du kan endre egne klær slik at de passer deg bedre. Med enkle grep kan du få mange klær tilbake i aktiv tjeneste, på din kropp. Ta kontrollen over din garderobe: en lørdag i måneden kan du komme innom med et plagg og lære hvordan du kan endre det. Trenger du mer tid? Frem til vinterferien er det også syverksted hver torsdag.
Å bruke de plaggene vi allerede har ofte og lenge er den mest bærekraftige måten å bruke tekstiler på. Veiledning blir gitt av Mariann Munthe, og tar utgangspunkt i bøkene ‘The Body Shape Bible’, av Trinny & Susannah, og ‘Plagg som passer perfekt’ av Mari Melilot.
.
PRAKTISK INFO
Det er ingen påmelding, så ta med plagget du vil endre og kom. Det er åpent verksted fra kl. 12.00, og alle får plass så langt det er ledige symaskiner.
I Folkeverkstedet har vi 5 symaskiner tilgjengelig, i tillegg til en del ekstrautstyr. Du trenger ikke å kunne noe fra før, men barn under 12 år må være i følge med en voksen.
.
SMITTEVERN
I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Vi noterer kontaktinfo til alle som deltar for eventuell smittesporing.
– Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre.
– Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
– Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
– Praktiser god hånd- og hostehygiene.