Nysirkusforestillingen KIME

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gratis forestilling på SALT!

Tolv føtter, syv dressjakker, 200 aviser og et kaos av kvister og greiner. Velkommen til KIME!

KIME er en spektakulær nysirkusforestilling om det vakre i naturen. Seks artister brøler ut de frustrasjonene vi alle har rundt klimakrisen, tar med skogen inn i rommet, og legger igjen en kime til håp for samarbeid.

Med halsbrekkende akrobatikk, fysisk teater, operasang, dans og musikk skaper Acting for Climate eksplosive og poetiske bilder på de endringene vi som samfunn må igjennom. Ved å fysisk kunne snu opp ned på seg selv, kan akrobatene se verden fra et nytt perspektiv.

KIME er en påminnelse om alt det vakre, morsomme og flotte i verden det er verdt å kjempe, streike eller brøle for.
18. januar får vi en arbeidsvisning av prosjektet.

KIME er et samarbeid mellom nysirkuskompaniet Acting for Climate, gruppa Ein kime til håp, Klimafestivalen § 112, og SALT art & music, og er støttet av Frifond. Forestillingen er en del av Klimafest på SALT – Klimafestivalen§112.

Nysirkuskompaniet Acting for Climate er internasjonalt anerkjent for sitt arbeide med å kombinere scenekunst og miljøtematikk, og å gjøre det inkluderende, inspirerende og gøy å bidra til en bærekraftig fremtid. I 2019 gjestet de Klimafestivalen til stående applaus, og det er en stor glede å ha dem tilbake med denne samarbeidsproduksjonen. Les mer: www.actingforclimate.com