Klimastrategi for Drammen 2030: Inspirasjonsforedrag med Ingrid Vik Lysne

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
| Gratis

 

Drammen klimastrategi plakat

Hvordan kan vi nå våre klimamål i Drammen kommune for 2030? 

Kommunens forslag til klimastrategi for Drammen 2030 er på høring. Skal vi redusere klimagassutslippene må kommunen gå foran å vise vei, men vi er helt avhengig av at næringsliv, innbyggere og frivilligheten spiller på lag. Gjennom dialog, kunnskap og samarbeid skaper vi engasjement og aksept for nødvendige endringer.

Inspirasjonsforedrag om forbruk, gjenbruk og redesign med Ingrid Vik Lysne fra Fæbrik og panelsamtale om hvordan lokale aktører i drammenssamfunnet kan bidra i klimaarbeidet. Astrid Arnslett, kommunikasjonssjef i Cicero leder samtalen. Dette er kommunens arrangement under klimafestivalen i Drammen.

Ingrid Vik Lysne er dessverre forhindret fra å komme. Hun sier at hun hadde gledet seg til å komme til Drammen og håper at hun kan komme senere. I stedet kommer Zenab Mahmood, kjent fra symesterskapet som brenner for bærekraft, reparasjon og redesign. Vi gleder oss til å la oss inspirere av Zenab.

Ingrid Vik Lysne har et bankende hjerte for gjenbruk og redesign. Hun ble først kjent da hun deltok i «Symesterskapet» på NRK i 2017. Hun er en av gründerne av sykollektivet Fæbrik og har gitt ut flere bøker om søm og redesign. Med sitt vinnende vesen, brennende engasjement og kreative talent inspirerer Ingrid stadig til en mer bærekraftig livsstil gjennom sosiale medier, TV-skjermen og fra scenen.

Syklende dame i Drammen