Grønt Matkurs

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi skal ta dere med inn i vår verden av matopplevelser!

Vi spesialiserer oss på kreativ matlaging, med gode smakskombinasjoner i fokus og med rom for å eksperimentere. På kurset skal vi lage mat både med og uten å følge en fast oppskrift, vi skal eksperimentere med krydderier, smaker og råvarer og lage en smakfull og plantebasert treretters (minst!) sammen. Det hele ender i et sosialt måltid rundt langbordet i finstuen. Du er velkommen alene eller sammen med venner. Målet er at du skal få kunnskap og inspirasjon som gjør det lettere å lage plantebasert mat hjemme hos deg selv.

PRIS: 400 kr inkl 1 glass eplemost, matkurs og måltid.
Vi har en fleksibel prismodell fordi vi ønsker at alle skal kunne ha anledning til å være med, uansett økonomisk situasjon. Vi foreslår 400 kr. Men du kan også velge mindre. Og har du lyst til å klinke til med en større donasjon er det bare å endre tallet til et høyere : ) Du er uansett velkommen til en framtidslysten kveld i Lystgården

Det er plass til 16 stk på kurset.

OM SMAKSVERKSTEDET
Smaksverkstedet arrangerer matglade kurs og aktiviteter med næringsrik og bærekraftig mat. På Smaksverkstedet kan man eksperimentere med gode smaker og råvarer, og oppleve matglede i fellesskap. Vanligvis holder vi kurs for barn og barnefamilier men denne dagen klinker vi til med et kurs kun for voksne. Prosjektet er utviklet av en sosiale entreprenøren Folkelig.

OM LYSTGÅRDEN /OM PROSJEKTET
Lystgården er en allmenning for FNs bærekraftsmål, der hjertet av virksomheten handler om mat, kultur og samfunnsendring. Lystgården er startet av Bærekraftige liv på Landås og holder til i et fredet lyststed på Landås.

Velkommen til en matglad kveld på Lystgården.