Endless Winter med Protect Our Winters

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

POW presenter: Endless Winter 1, 2 & 3.


Me i POW ynskjer deg hjarteleg velkomen til å sparke igong vinteråret 2020 med framsyning av Endless Winter ep. 1, 2 & 3. I samarbeid med Inside Vaskerelven og Endless Winter triologien, med Nikolai Schirmer i spissen, set me fokus på grønare og vintervenlege nyttårsforsett. Me vonar Schirmers refleksjon rundt temet, i samband med rå skikøyring kan hjelpe oss på vegen mot ein grønare kvardag i det nye året! Kan grønare og kortreist skikøyring vere like heftig som interkontinental helikopter- og scooterbasert køyring? Gjennom tre episodar av Endless Winter forsøkjer Schirmer å gje oss svaret på nettopp dette.
Me snekrar óg saman ein Kahoot med ymse spørsmål, der det er høve til å vinna eksklusive premiar. Ta med deg ein ven eller fem, vel møtt til ei grønare skifilmoppleving!
Inside er rause på nyåret, og gjev samtlege deltakarar 20% på veggisburger under arrangementet!
Tid: torsdag 16. Januar, kl 19.00
Stad: Inside Vaskerelven
Inngang:
Medlemmer: Gratis
Ikkje medlem: 50 kr.
Medlemskap kan kjøpast i døra gjennom Vipps.

Nikolai om eksperimentet:
An experiment in sustainable outdoor life. Is it possible to ski better, like in the professional performance sense of better, while slashing ones emissions by a factor of four? Not sure, but this season I’m giving it a try!
Meir om prosjektet:
Om prosjektet Endless Winter av Nikolai Schirmer
Å være profesjonell frikjører på ski innebærer å reise verden rundt i jakten på tørr puddersnø og nye fjellsider å kjøre ned. Men flyreiser betyr enorme klimagassutslipp og global oppvarming er dårlig nytt for de som elsker vinter og snø.

Det går en bølge av økt bevissthet rundt personlig klimapåvirkning og global oppvarming blant vintersportentusiaster verden over. Det handler om kortreist skikjøring, færre flyreiser og bærekraftige valg når det kommer til klær og utstyr, i tillegg til dagligdagse miljøhandlinger som å pante for pudder.

Nikolai Schirmer er en av de som har rettet fokus innover på seg selv og på hvordan egne handlinger er med på å bidra til global oppvarming.
Endless Winter er et eksperiment i bærekraftig fjellsport. Webserien følger skikjører Nikolai Schirmer i et forsøk på å kjøre bedre på ski uten de vanlige CO2-intensive frynsegodene til en proff skikjører. For å vinne publikums stemmer på Fri Flyts Film Tour i Oslo til høsten må han kjøre dypere pudder, brattere fjellsider og hoppe høyere klipper, alt uten bruk av fly, snøskutere og helikoptere.

Henta frå: www.infinitummovement.no/endless-winter-episode-1/