Digitalt avspark for klimaåret 2021

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Snøspurv i Arktis

DIGITALT AVSPARK – KLIMAÅRET 2021

Klimafestivalen §112 ble i januar 2020 gjennomført med flere hundre arrangementer i mer enn 20 norske byer og småsteder. I år er alt endret. Mer enn noen gang er det behov for tydelighet, håp og optimisme.

Klimafestivalen 2021 åpnes i Molde

Åpningen av årets Klimafestival § 112 fra Molde blir digital og blir sent på Facebook og YouTube til resten av Norge.

Zoomstudio klimafestivalen112.qiqochat.com blir rigget på Høgskolen i Molde, og vi inviterer til digitalt avspark med blant annet Ole Helge Haugen, bærekraftsjef i Møre og Romsdal, Stein Brubæk, leder av Bonde- og småbrukarlaget i Møre og Romsdal, Anne Melbø, «KLIMASNU» Fylkesmannen i Møre og Romsdal, Gyda Ulrikke Waagbø, Ungdomspanelet Møre og Romsdal, Heidi Helgestad og Inger-Mette Stenseth, Norsk Klimanettverk. Ordstyrer: Anne Wold.

Med Klimavspark 2021 fra Molde inviteres hele Norge til å delta på klimadugnad. Vi starter året med blant annet å spørre: Er vi nå kommet forbi grønnvasking? Hvordan skal vi nå de 17 bærekraftsmålene lokalt og globalt?

Klimafestivalen 2021 vil foregå helt fram til Stortingsvalget 13. september 2021

Følg med på programmet i  Oslo, Bergen og mange andre steder utover våren og høsten.

Lyst til å bli med og bidra med eget arrangement der du bor?

Lokal aktivitet fra privatpersoner, organisasjoner, kultur, forskningsmiljøer og næringsliv er viktig for drive fram engasjement og tiltak for å nå Parisavtalen. På Klimafestivalen112.no kan du melde inn arrangementer.

Velkommen til fraspark – og velkommen til Klimaåret 2021!