Bergen: Søppelrydding Klimafestivalen § 112 #plukkenpose

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Informasjon for dagen
Bil: Kjør til Svelgen Bru. Parkeringsplasser er på begge sider av veien, beste kan være å stå på busstoppet som er rett over broen.

Buss: (Vi betaler for din billett om det trengs!)
Vi møtes 11:45 på Bergen Busstasjon stop G for å ta en buss som går 12:10 sammen derfra. Derfra tar bussen 50min ut til stedet vi skal plukke, hvor busstoppet heter «Svelgen Bru».

Hjem igjen buss:
Det er dessverre veldig dårlig med bussavganger, så vi ser det an på været om hvor lenge vi blir. Slik det ser ut nå, så drar vi mest sannsynlig etter 1.5t med god rydding!
Bussene går enten 14:27 (1.5t reisetid), 14:57(2t reisetid) eller 17:57(1,5t reistid).

Hva er plukk en pose?

Det er utrolig mye søppel ute i naturen vår som vi er nødt å rydde opp. Derfor arrangerer vi #plukkenpose, hvor vi plukker en pose eller mer med søppel. Det et ellers et månedlig event i hele norge. Vi plukker fast hver siste søndag i måneden, sammen med en rekke andre organisasjoner og personer.

Havkollektivet og Lei en biolog stiller med marinbiologer og fridykkere for å vise frem litt av det som faktisk hører hjemme i havet.

Har ditt team eller organisasjon lyst å være med å organisere? Send oss en melding på vår Facebook side: https://www.facebook.com/worldsavinghustle/