Barnas teaterlørdag: Alba trosser alt

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
| Gratis

Teater

Kan den lille albatrossungen Alba redde familien sin?

Albatrossene Alba, mamma og pappa lever midt i Stillehavet. De kjenner plasten bedre enn bølgene og fiskene. Den fine, fargerike plasten er overalt! Når Alba skal lære å fly, sveiper vinden henne av gårde ut over det store ville havet. Hun ender opp på helt nye strender. Strender uten plast? Alba forstår fort: Hun må redde familien sin! Men hvordan skal hun finne veien hjem? Og hvordan skal hun få plastfjellet til å slutte å vokse?
Alba trosser alt er en teaterforestilling om å oppdage den store vide verden, og om at det ikke er så farlig å ikke ha retningssans så lenge du har gode venner og en stormfugls mot.
Forestillingen er støttet av SPENN og Dramatikkens Hus, og er en co-produksjon mellom Unge Viken Teater og Luna Teater. Regi: Stephen Hutton, dramatiker: Lone Klein, fremføring: Lone Klein og Erlend Vetleseter/Gard Pedersen, dukker: Kari Noreger
BILLETTER
Billettene slippes lørdag 22. januar kl. 08.00.
Bestill gratisbilletter her: https://deichman.hoopla.no/sales/1415397355
Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.
SMITTEVERN
I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.
– Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre. Påbud om munnbind gjelder ikke for barn under 12 år.
– Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
– Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
– Praktiser god hånd- og hostehygiene.
Vi viser Alba trosser alt i forbindelse med Klimafestivalen §112, 15. – 30. januar 2022.