Barnas kino: Savannens helter

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

 

Dyr på savannen

Savannens helter

I forbindelse med Klimafestivalen §112 viser vi en morsom animasjonsfilm om noen dyr på jakt etter vann på den afrikanske savannen.
.
Billettene slippes lørdag 29. januar kl. 08.00.
Bestill gratisbilletter her: https://deichman.hoopla.no/sales/899564011
Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.
.
OM FILMEN
På den afrikanske savannen lurer alle dyrene på hva som skjedde med vannet som plutselig forsvant. Deres stadig økende tørst blir en stor bekymring, og spesielt når det siste gjenværende vannhullet voktes av en rivaliserende bøffel og flere neshorn. Den modige surikaten, Billy, og hans beste venn, den fredelige løven Sokrates, begir seg ut på leting etter vann.
På veien møter de hanen Charles, som har et sjeldent følge med seg: En isbjørn, en kenguru, et spesielt dyr fra Tasmania og to Galápagos-skilpadder. De er langt borte fra sine egne, ødelagte hjemland, og de håper å finne en bedre fremtid i Afrika. Smith har bygget en stor demning for å samle vann til sin luksusresort. Her er det samlet politikere fra hele verden for å delta i en konferanse for å redde m miljøet. Dyrene bestemmer seg for å kalle inn til sin egen konferanse.
– Sjanger: Animasjon
– Varighet: 1t 33m
– Aldersgrense: For alle
– Tale: Norsk
– Format: strømmes fra Filmrommet.no

Velkommen inn i kinomørket!

.
SMITTEVERN
I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.
– Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre. Påbud om munnbind gjelder ikke for barn under 12 år.
– Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
– Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
– Praktiser god hånd- og hostehygiene.