Bærekraftig familiedag / Vegetar for alle

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi inviterer barnefamilier til en spennende klima opplevelse! Det blir aktiviteter med Pandora film og Smaksverkstedet


Tema er “VEGETAR FOR ALLE” hvor målet er å skape matglede og vise barn og voksne hvordan vi kan leve mer klimavennlig i hverdagen. Pandora film viser frem sin dokumentarserie “Klimavenn” laget i samarbeid med klimaforskere fra UiB, det blir fun fact om klima og hva vi kan gjøre og praktisk matlaging og måltid med Smaksverkstedet.
Målgruppen er er barn i skolealder og foreldre.

Vi har begrensede plasser, så påmelding og billett sikrer du deg i lenken over. Dette er et fleksipris arrangement.

PANDORA FILM er et av Norges største uavhengige produksjonsselskap som i hovedsak produserer dokumentarserier for NRK og TV2.

Folkelig er en sosial entreprenør som utvikler ulike prosjekter for lokalt folkehelsearbeid, med mål om å redusere sosial ulikhet i helse. SMAKSVERKSTEDET er et av prosjektene til Folkelig som er godt utprøvd, og de har allerede opparbeidet seg bred og solid erfaring i å jobbe med bærekraft, mat og barn gjennom Smaksverkstedet. De har siden 2014 gjennomført kursrekker for barn, hvor bærekraftig mat har spilt en sentral rolle. Smaksverkstedet skaper matglede og gir matkompetanse gjennom ulike kurs og aktiviteter. Smaksverkstedet jobber etter kostrådene til norske helsemyndigheter.

Arrangementet er støttet av Bergen kommune gjennom klimamidler.