Årets første Flokemarked

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Flokemarked

Årets første Flokemarked

Vi tenker å starte året med et fantastisk marked 23.januar! Håper alle har hatt en trygg og fin ferie og er like klare som oss til å samles under taket til Kulturhuset. Vi jobber hardt for å hjelpe med å skape din drømmedag i storbyen, og for å gi dere en liten pause fra ensomheten vi alle har følt på de to siste årene. Så på dette markedet har dere i vente: God stemning, fantastiske stands, musikk og et spennende workshop!
Floke marked er et marked fylt med unike gjenstander av lokale skapere, håndverkere og små bedrifter<3
På markedet finner du mye gøy som:
-Håndlagde lysestaker
-Strikka gensere
-Analog kamera
-Streetwear
-Håndlagde smykker
-Håndlagde vaser
-Heklede balaklava
-Prints
-Kunst
-Redesignede klær
-Krystaller
-Heklede vester
-Vintagemarked med klær
-Vesker
-Hekla luer
.
Målet med Floke er å fremme unge creators, artister og små bedrifter. Gi dem et sted hvor de kan vise seg frem og for å gi dere et sted hvor dere kan møte byens up and coming talenter gratis, og for å møte likesinnede mennesker!

Kulturhuset

Kulturhuset har siden oppstarten i juni 2013 etablert seg som Oslos viktigste kulturelle møteplass med over 5000 arrangement bak seg. Folk møtes her for konferanser, konserter, foredrag, presentasjoner, dans, utstillinger eller rett og slett bare som venner eller kollegaer over en øl eller et vennskapelig spill og alt dette fører med seg av mellommenneskelige og kulturelle gleder.
Ta med dine venner og bli med på marked i byens hyggeligste utested! Og følg med for oppdateringer.

Instagram:
@Flokemarked
@Kulturhusetioslo